Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Öğrencimiz Cem Özdeliorman’ dan

tıp

Merhaba,
Bu seneye başlarken okulumuzda ÖMER adlı bir birimin kurulması bizi çok heyecanlandırdı. İstinye Üniversitesi  Tıp Öğrencileri Birliği olarak dönem içinde insan sağlığı ile alakalı ; bilinçlendirme, stant kurulumu, söyleşi, konferans, eğitimler ve bir çok saha etkinliğinden oluşan kalabalık takvimimiz ile gerçekten bizimle eş zamanlı çalışacak bir birime ihtiyacımız vardı. ÖMER bu süreçler içerisinde bizimle yakından iletişimde bulunarak her şeyi çok kolay bir hale getirdi.
Sene içerisinde yaptığımız etkinliklerin dekorasyonundan, dijital ortamdaki paylaşımlarına kadar her şeyle çok yakından ilgilenildi. Türk Tıp Öğrencileri Birliği’nin yıl içerisinde Türkiye’nin farklı illerinde gerçekleşen Genel Kurullara, toplantılara ve konferanslara birlik üyelerimizin büyük bir rahatlık içerisinde katılıp okulumuzu temsil etmesine yakından ilgi gösterip desteklerini eksik etmediler.  ÖMER sayesinde Türk Tıp Öğrencileri Birliği içindeki ilk resmi senemizi çok başarılı bir şekilde devam ettirmekteyiz.
ÖMER’e tüm desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Cem Özdeliorman
Tıp Fakültesi 2. Sınıf